De VerzuimAdvieslijn is begin 2014 geïnitieerd door Sonja de Winter, eigenaar van FOCUS VerzuimManagement. Enkele maanden later sloot Jorien van Dijk, eigenaar van De Verzuimspecialist, zich als enthousiaste partner aan bij dit initiatief en samen zetten ze deze unieke dienstverlening voor werkgevers en werknemers op de kaart.

Nu, ruim een jaar later, weten werkgevers en werknemers ons te vinden en vonden we het tijd voor de volgende stap; We zijn dan ook blij u te kunnen laten weten dat De VerzuimAdvieslijn per 1 mei 2015 op eigen benen staat en verder gaat als Vennootschap onder firma!

Uiteraard willen we dit feestelijke nieuws niet ongemerkt voorbij laten gaan, vandaar dat we in week 27 'Open huis' geven. Deze week kunnen werkgevers en werknemers tijdens openingstijden GRATIS BELLEN naar De VerzuimAdvieslijn!

Open huis van 29 juni t/m 3 juli 2015!

Hoe gaat het in zijn werk?
Het werkt heel simpel. U belt, tijdens openingstijden, op de gebruikelijke wijze naar 0900 - 0561 en betaalt achteraf € 0,80 per minuut via de telefoonrekening. Na afloop van het telefonisch advies ontvangt u van ons een actiecode waarmee u de gebelde minuten kunt declareren. U stuurt daartoe per e-mail een verzoek met de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:
- Uw naam en eventuele de firma naam;
- Datum van bellen;
- Actiecode;
- Bankrekeningnummer en tenaamstelling

Binnen 4 weken na ontvangst van uw declaratieverzoek ontvangt u een creditnota en wordt het geld ( € 0,80 per gebelde minuut) op uw rekening gestort.

Let op!
- De VerzuimAdvieslijn is op werkdagen geopend van 9.00 - 11.00 uur;
- Tijdens de actieweek kunnen werknemers gratis bellen met een maximum van 30 minuten per persoon;
- Onvolledige of onjuiste decalaraties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

 

Naar boven