Wilt u De VerzuimAdvieslijn live ontmoeten? Dat kan op 3 november 2015 op het  Ziekteverzuim Event in Uden. Als partner van het Event mogen wij u uitnodigen om met korting deel te nemen.

Tijdens het Ziekteverzuim Event op 3 november in het Brabantse Uden, komt u alles te weten over het opbouwen van het perfecte dossier. Wat zijn de do's-and-don'ts? Hoe ziet het UWV mijn dossier? Hoe kunt u als werkgever de kosten van ziekteverzuim naar beneden brengen? En welke keuzes moet u op welk tijdstip maken?

Laat u daarnaast inspireren door interessante sprekers en breng vooral uw eigen 'buikpijn dossier' mee. Bezoekers kunnen geheel vrijblijvend hun '' buikpijndossier' bespreken met de diverse partners van het event, waaronder De VerzuimAdvieslijn, en krijgen ter plekke tips en advies. 

De kosten:
Als relatie krijgt u € 15,- korting en betaalt u  € 60,- p.p. in plaats van € 75,-. Wilt u van deze korting gebruik maken, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over het Ziekteverzuim Event? Lees verder...

Wellicht tot ziens op 3 november!

Sonja de Winter
De VerzuimAdvieslijn

Naar boven